در این مقاله در مورد نحوه ثبت اینترنتی انحلال شرکت با مسئولیت محدود، مراحل انحلال و عوامل، نمونه صورتجلسه انحلال شرکت با مسئولیت محدود، سامانه انحلال شرکت با مسئولیت محدود صحبت خواهیم کرد.
شرکت با مسئولیت محدود، مانند شرکت های دیگر، در صورت وجود مواردی منحل می شود.
اینکار ممکن است یا بنا به علل عام انحلال شرکت ها باشد یا بنا به عللی که خاص این نوع شرکت است.
آنچه در این مقاله می خوانید
طبق ماده 114 قانون تجارت عوامل انحلال شرکت با مسئولیت محدود:
1-انقضای مهلت تعیین شده در اساسنامه برای مدت فعالیت شرکت
2-وقتی ماموریت شرکت خاتمه یافته و یا تحقق ماموریت شرکت غیر ممکن شده باشد.
3-ورشکستگی شرکت
4-اتخاذ تصمیم سهامدارانی که بیش از نصف سرمایه شرکت را در اختیار دارند.
5-در صورت تقاضای انحلال یکی از شرکاء در زمانی که سرمایه شرکت بدلیل زیان های پی در پی به نصف و یا کمتر از نصف سرمایه اولیه کاهش یابد.
6-در صورت فوت یکی از شرکاء بنا به تجویز اساسنامه.
مراحل انحلال شرکت با مسئولیت محدود
- نتیجهگیری شرکا برای انحلال شرکت
- موافقت کامل مدیر تصفیه نسبت به انحلال
- تشکیل مجمع عمومی فوقالعاده و تنظیم صورت جلسه انحلال شرکت و امضا کردن این صورت جلسه توسط تمامی اعضا و سهامداران
- تعیین یک نفر به عنوان مدیر تصفیه شرکت و درج در صورتجلسه و امضای آن توسط مدیر تصفیه
- مشخص کردن مکان تصفیه شرکت
- مراجعه به سامانه اداره ثبت برای انجام مراحل انحلال شرکت
- بارگذاری صورتجلسه در سامانه
- ثبت نهایی
- ارسال صورتجلسه انحلال و لیست سهامداران و امضای آنها به اداره ثبت توسط باجههای پستی
- مشاهده نتیجه ثبت صورتجلسه انحلال در سایت اداره ثبت پس از ۵ الی ۱۰ روز کاری
- مراجعه مدیر تصفیه شرکت به اداره ثبت برای امضای ذیل اوراق و دریافت آگهی انحلال
- ثبت آگهی انحلال شرکت در روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار
برای دانلود نمونه صورتجلسه انحلال شرکت با مسئولیت محدود می توانید بر روی لینک کلیک نمایید
سامانه انحلال شرکت با مسئولیت محدود
سامانه انحلال شرکت با مسئولیت محدود در واقع همان سایت ثبت شرکت ها به نشانی irsherkat.ssaa.ir می باشد. همانطور که پیش تر بیان گردید، تا زمانی که تغییرات شرکت، از جمله انحلال، به ثبت نرسیده و آگهی نشده باشد، در مقابل اشخاص ثالث بلا اثر بوده و قابلیت استناد نخواهد داشت.
نحوه ثبت اینترنتی انحلال شرکت با مسئولیت محدود
به منظور ثبت صورت جلسه تغییرات، از جمله انحلال شرکت، متقاضی می بایست آدرس سامانه ثبت شرکت ها به نشانی irsherkat.ssaa.ir را در مرورگر خود وارد نموده و به صفحه اصلی سایت وارد شود. پس از آن داوطلب باید بر روی گزینه صورت جلسه تغییرات کلیک نموده تا بتواند به ثبت انحلال شرکت اقدام کند. در قسمت بعدی مقاله، نحوه و مراحل ثبت اینترنتی انحلال شرکت به همراه راهنمای تصویری آن، ارائه گردیده است.
ثبت تغییرات شرکت، من جمله انحلال شرکت، مستلزم تنظیم و ارائه صورت جلسه متناسب با موضوع تغییر می باشد. تنظیم صورت جلسه مهم ترین بخش ثبت انحلال شرکت می باشد. به منظور ثبت انحلال شرکت، فرد در ابتدا می بایست به آدرس سامانه ثبت شرکت ها به نشانی irsherkat.ssaa.ir مراجعه کرده و گزینه “صورتجلسه تغییرات” را انتخاب نماید. در این قسمت می توان به دو روش یعنی، با شناسه ملی یا بدون شناسه ملی به ثبت تغییرات شرکت اقدام نمود.
در مرحله بعدی، شخص می بایست اداره کل استان و واحد ثبتی آن را از میان گزینه های نمایش داده شده، انتخاب کند. پر کردن فیلد های دارای ستاره قرمز رنگ، برای ورود به بخش بعدی کافی می باشد.
در مرحله بعد، کاربر لازم است که اطلاعات مربوط به جلسه انحلال شرکت مثل نوع صورتجلسه، ساعت، تاریخ و … را مطابق صورت جلسه در قسمت مربوطه وارد نماید.
پس از آن، شخص می بایست نوع تصمیمات جلسه، را به ترتیب در این قسمت وارد نماید. در صورتی که در مجمع شرکت، حکم به انحلال آن داده شود، لازم است که در قسمت نوع تصمیم، عبارت انحلال شرکت، نگاشته شود.
در مرحله بعدی، داوطلب می بایست اطلاعات اشخاص حاضر در جلسه تصمیم به انحلال شرکت و سمت آن ها را وارد نماید و بر روی گزینه گام بعدی کلیک کند.
پس از آن، متقاضی لازم است که نوع ارتباط افرادی که در جلسه دارای سمت بوده اند و شخص، اسامی آن ها را در قسمت پیشین ثبت نموده است، در این بخش مشخص کند. در صورتی که فرد، شخص حقوقی بوده، لازم است که اطلاعات نماینده آن در این بخش درج شود.
در این مرحله، شخص می بایست اطلاعات وارد کرده در خصوص صورت جلسه انحلال شرکت را مجددا کنترل نموده و در صورت اطمینان، گزینه پذیرش نهایی را انتخاب کند.
نحوه ثبت اینترنتی انحلال شرکت سهامی خاص
برای ثبت اینترنتی انحلال شرکت سهامی خاص، ابتدا باید به وبسایت رسمی اداره ثبت شرکتها مراجعه کنید. در این وبسایت، گزینهای تحت عنوان “صورتجلسه تغییرات” وجود دارد که باید آن را انتخاب کنید.
سپس، شناسه ملی شرکت را وارد نموده و پس از وارد کردن کد امنیتی، به مرحله بعد بروید.
در مرحله اول، اطلاعات مربوط به جلسه انحلال را وارد کنید، مطمئن شوید که نوع مجمع، مجمع عمومی فوقالعاده باشد. فردی که آگهی انحلال را از اداره ثبت دریافت میکند، باید امضاء کننده دفتر باشد و این شخص باید یکی از سهامداران، مدیران یا وکیل شرکت باشد.
در مرحله دوم، تصمیم به انحلال را از فیلد مربوطه انتخاب کنید و به مرحله بعد بروید.
در مرحله سوم، اطلاعات اشخاص حاضر در جلسه را وارد کنید. این اشخاص باید افرادی باشند که صورتجلسه را امضاء کردهاند و در صورتی که جلسه با حضور تمام سهامداران برگزار شده باشد، همه سهامداران باید صورتجلسه را امضاء کنند.
در مرحله چهارم، سمت اشخاص در هیئت رئیسه مجمع را مشخص کنید.
در مرحله پنجم، ارتباط اشخاص را تکمیل کنید، اگر وکیل یا قیم وجود دارد.
مرحله ششم، متن صورتجلسه انحلال را وارد کنید.
در مرحله هفتم، صحت اطلاعات وارد شده را تایید کنید و مدارک مورد نیاز را بررسی کنید. پس از اتمام این مراحل، رسید پذیرش اینترنتی را تهیه کرده و به همراه نسخه امضاء شده صورتجلسه به اداره پست مراجعه کنید. توجه داشته باشید که صورتجلسه انحلال باید ظرف 5 روز کاری به اداره ثبت شرکتها ارسال شود.
جهت مشاوره و اجرای نمونه صورتجلسه و نحوه ثبت اینترنتی انحلال شرکت با مسئولیت محدود و سهامی خاص با همکاران ما در ثبت نیلگون تماس بگیرید.
09128498210
09128498310
09129479231
02188419436
لینکهای مرتبط
ثبت نیلگون راه آسان آینده
1 دیدگاه
نمونه صورتجلسه انحلال شرکت با مسئولیت محدود | دانلودبا1 کلیک · دسامبر 22, 2023 در 8:00 ب.ظ
برای آگاهی از نحوه ثبت اینترنتی انحلال شرکت با مسئولیت محدود می توانید بر روی لینک کلیک